Noedel reisboekjes is ontstaan uit een idee om kleuters en peuters op een speelse manier kennis te laten maken met andere landen en culturen.

Twee jaar geleden stond ik in een boekhandel om een soortgelijk boekje voor mijn neefje Jayden te kopen. Zelf ben ik erg reislustig en wilde het enthousiasme voor reizen en ander landen overbrengen op mijn neefje. Helaas bestond er nog geen enkel kleuterboek specifiek over landen... zo is dus het idee geboren.

Marsha en Jayden
Marsha en Jayden

Begin 2010 ben ik actief aan de slag gegaan om mijn idee werkelijkheid te maken. Ik ben gaan illustreren en inmiddels zijn ‘Noedel in Italië’, ‘Noedel in Frankrijk’ en ‘Noedel in Oostenrijk’ verkrijgbaar.

Voor mij natuurlijk de mogelijkheid om mijn kleine neefje Jayden (die ik van zijn geboorte al liefkozend Noedel noem) meer te laten zien van andere landen met zijn eigen karaktertje in de hoofdrol.

En in het bijzonder wil ik er toe bijdragen dat ook vele andere kinderen zullen genieten van de avonturen van Noedel en Bop en meer leren over de cultuur, taal en bezienswaardigheden van andere landen!

Marsha Van der Laan - Vis - Schrijfster en illustrator van Noedel reisboekjes

10% van de opbrengst van
elk verkocht Noedel reisboekje komt terecht bij Kika!

Noedel reisboekjes
wordt uitgegeven door
Uitgeverij Opportuun

Uitgeverij Opportuun